FixVoIP Cloud

Felhőalapú telefoközpont

felhőalapú számítástechnika (angolul „cloud computing”) a számítástechnika egyik ágazata. Többféle felhőalapú szolgáltatást különböztethetünk meg, a közös bennük az, hogy a szolgáltatásokat nem egy meghatározott hardvereszközön üzemeltetik, hanem a szolgáltató eszközein elosztva, annak üzemeltetési részleteit a felhasználótól elrejtve. A szolgáltatásokat a felhasználók hálózaton keresztül érhetik el, publikus felhő esetében az interneten keresztül, privát felhő esetében a helyi hálózaton vagy ugyancsak az interneten.

Publikus felhő esetén egy szolgáltató a saját eszközállományával (tárhely, hálózat, számítási kapacitás) szolgálja ki ügyfelei szerverigényeit. Publikus felhők esetén különösen fontos a különböző ügyfelek izolálása.

A „cloud computing” alkalmazásával megszűnhet az az aggodalmunk, hogy mi történik, ha megnövekszik a vállalkozás forgalma, a piaci körülmények mennyire befolyásolják a tevékenységünket, ugyanis a felhő szolgáltatásai méretezhetőek. Ennek alapján az induló cégeknek valamint a kis- és középvállalkozásoknak a hosztolt nyilvános felhő a leghatékonyabb.

Költségkímélő

  • A hardvereszközök megvásárlásának költségét a szolgáltatás használatának díja váltja fel.
  • A működtetési feladatok nem a felhasználókat terhelik.
  • Az alkalmazások frissítésének járulékos költségei is megtakaríthatók.
 

A FixVoIP Cloud szolgáltatásunk a mára már bizonyított saját fejlesztésű VoIP PBX szoftverünkre épül. FixVoIP szoftverünket több mint 12 éve folyamatosan fejlesztjük, számos vállalati szegmensben sikeresen vizsgázott, és ügyfeleink részéről érkezett megannyi fejlesztést tartalmaz. Az elmúlt években különböző – ügyfeleinkhez kihelyezett – hardver konfigurációkra telepítettük. Megérett a mai, igényeknek megfelelő centralizált, felhő alapú virtuális szolgáltatás igénye.

A FixVoIP Cloud tartalmazza az összes eddigi fejlesztésünket az IP alapú telefonalközponti szolgáltatások területén. Lehetőség van IVR, hangrögzítés, hívásnaplózás, konferencia, hangposta, és megannyi alközponti szolgáltatás igénybevételére. A végpontokon IP telefonok, softphone -ok, gyakorlatilag bármilyen SIP protokollal ellátott végberendezések működhetnek.

A FixVoIP Cloud rendszert, nagy teljesítményű – hoszting centerben elhelyezett – szerver szolgálja ki. Ezen a szerveren alakítjuk ki – ügyfeleink számára – a megfelelő és dedikált szoftveres környezetet.

A mi dolgunk lesz a rendszer üzemeltetése, karbantartása, szoftver frissítések elvégzése, Önnek csak használni kell a felépített infrastruktúrát. A rendszer üzembehelyezése szintén szakembereink munkája és Önnek telepítési, kiszállási díjat sem kell fizetnie. A konfigurációs beállításokat távolról végezzük el.

A FixVoIP Cloud havidíjas szolgáltatás, a rendszer nagyságától és összetettségétől, eseti igényeitől függően alakítjuk ki a legkedvezőbb ajánlatunkat.

Egyedi fejlesztéseket, integrációkat vállalunk, ingyenes igényfelmérés és előzetes ajánlat alapján.

Kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot! Várjuk megkeresését!