Tisztelt Partnerünk!

Hírlevelünkben az AVAYA hálózatos megoldásait mutatjuk be, az infokommunikációs szektort érintő friss hírekből válogattunk, valamint ismertetjük legújabb munkáinkat.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztel bennünket!

Az AVAYA hálózatos megoldásai

Az AVAYA még 2009-2010 –ben vásárolta fel Kanada egyik legnagyobb cégének, a torontói központú Nortel Networks Ltd. –nek a vállalati kommunikációs üzletágát. A Nortel a routing switching területen számos saját szabadalommal, ill. észak Amerikában jelentős piaci részesedéssel rendelkezett.
Az akvizíciót követően a tavalyi évben jelenhetett meg – immár AVAYA logo alatt – az új ERS3500 a hazai KKV szektorban méltán versenyképes routing switch termékcsalád.

Az elérhető típusok röviden:

Ethernet Routing Switch 3510GT, Ethernet Routing Switch 3510GT with 8 10/100/1000 ports plus 2 SFP ports (standalone, fanless). Incl Base S/w Lic Kit. (RoHS compliant). (EU power cord).

 

Ethernet Routing Switch 3526T, Ethernet Routing Switch 3526T with 24 10/100 ports, 2 combo 10/100/1000 SFP ports, plus 2 rear SFP ports (stack cable not included). Incl Base S/w Lic Kit. (RoHS compliant). (EU power cord).

 

Ethernet Routing Switch 3524GT, Ethernet Routing Switch 3524GT with 24 10/100/1000 ports and 4 shared SFP ports, plus 2 rear SFP ports (stack cable not included). Incl. Base S/w Lic Kit. (RoHS compliant). (EU power cord).

 

Ethernet Routing Switch 3510GT-PWR+, Ethernet Routing Switch 3510GT-PWR+ with 8 10/100/1000 (802.3af/at) PoE ports plus 2 SFP ports (standalone). Incl Base S/w Lic Kit. (RoHS compliant). (EU power cord).

 

Ethernet Routing Switch 3526T-PWR+, with 24 10/100 (802.3af/at) PoE ports, 2 combo 10/100/1000 SFP ports, plus 2 rear SFP ports (stack cable not included). Incl Base S/w Lic Kit. (RoHS compliant). (EU power cord).

 

Ethernet Routing Switch 3524GT-PWR+, with 24 10/100/1000 (802.3af/at) PoE ports & 4 shared SFP ports, plus 2 rear SFP ports (stack cable not included). Incl Base S/w Lic Kit. (RoHS compliant). (EU power cord).

 

További információk:

  • 2 típus teljesen ventilátor nélküli, 1 típus pedig kisebb terhelésnél képes ventilátor nélküli üzemmódban működni. Ezzel ezek a típusok csendes működést igénylő környezetbe tökéletesek (pl. tárgyaló, oktatóterem stb.), ill. a mozgó alkatrészek nélkülözése a meghibásodás esélyét is csökkenti.
  • 1 perces plug and play üzembe helyezés az Avaya IP telefonokkal, automatikus QoS beállítás stb. Ez idő/pénz megtakarítást jelent.
  • Az ERS 3500 szériát az Avaya elsősorban az Avaya IP Office-szal együtt javasolja használni. (Ettől még természetesen más, nem Avaya környezetben is működik.) Az IP Office-szal együtt történő telepítést segíti az 5.0.1 verziótól egy script („run ip office"), mely szinte mindent automatikusan beállít a switch-en.
  • Bizonyos típusoknál stack-elési lehetőség az 5.1 verziótól.
    Max. 8 db switch egy stack-ben (192 port/stack), 80 gigabit stack sávszélesség (virtual backplane capacity).
  • Garancia és támogatás:
    • Lifetime Warranty: A termék megszüntetésének napjáig (EoS) + még 5 évig hardver garancia a switch-re, ventilátorra és tápegységre.
    • A fenti élettartamra vonatkozó „Basic Support".
    • Az Avaya általi eladástól számított 90 napig „Advanced Support".
  • A PoE-képes típusok tudják a 802.3af PoE és a 802.3at PoE+ szabványokat, utóbbi használatos a nagyobb fogyasztású eszközökhöz, (pl. egyes wifi access point-ok vagy HD IP kamerák stb).

Legújabb munkáink:

Power Biztonságtechnikai Kereskedelmi Kft.

A Power 1984 –ben alakult vagyonvédelmi vállalkozás, mára a magyar biztonságtechnikai piac egyik meghatározó cége. Termékpalettájukon megtalálható az elektronikus vagyonvédelem szinte teljes palettája. Nagy gondot fordít a cég a viszonteladó partnerek folyamatos képzésére.
Előzetes egyeztetést és teszt üzemet követően – a helyi WIFI hálózaton roaming képes okos telefonok SIP kliens szoftverrel ellátott mellékek – 50 useres FixVoIP Business Edition központ került beüzemelésre. A mobil fővonalak bejövő irányú forgalmát VoIP GSM adapterek szolgálják ki, fontos funkció a hangrögzítés és a több rétegű IVR (automata bejövő hangmenü vezérelt híváskezelés). Megoldottuk a távoli, belső mellékállomások integrálását a Jászberényben lévő telephellyel. TaxaWin díjfeldolgozó szoftver a részletes hívásadat statisztikák elkészítéséhez szintén beüzemelésre került. A rendszerhez egyedi szoftver-fejlesztés is készült, a munkaidőn kívüli bejövő hívások esetén, hívószám alapján azonosított viszonteladó partnerek IVR –on belüli híváskezelésére.

Pilisi Parkerdő Zrt. – Gyarmatpusztai Vadászház

A Pilisi Parkerdő Zrt. hosszú ideje kiemelt ügyfele cégünknek, hiszen a Budapesti és Pest megyei erdészetektől kezdve a Budakeszi Vadasparkig működnek általunk telepített és karbantartott analóg és ISDN telefonközpontok. A Gyarmatpusztai Vadászház Hybrex alközpontját még 2005 –ben helyeztük üzembe, azonban a rendszer egy ideje fővonal nélkül maradt.  A problémáért az elavult és mára már használhatatlanná vált – majd 500 méteres nyomvonalon haladó - belső kábelhálózat volt okolható. Az új nyomvonal kiépítésére és a vezetékhálózat kialakítására – más pályázó mellett - cégünk nyerte el a megbízást.
Remek kihívás várt a passzív hálózatos részlegünkre, hiszen nyílt terepen kellett dolgoznunk. A megszokott strukturált „irodaházas” munkával ellentétben ezen a helyszínen 30x50cm –es – általunk kialakított - árokban, hídon és betonúton kellett a csövezést majd kábelbehúzást elvégeznünk. Természetesen, - legnagyobb örömünkre - légkábelt is feszítettünk, valamint 8 db aknát helyeztünk el 50m –es távolságokra egymástól a nyomvonalon. A kivitelezés mindamellett – a festői környezetnek és a Parkerdős kollégák segítőkészségének köszönhetően - remek hangulatban, határidőre készülhetett el. Az alábbi képek a félkész állapotot szemléltetik;

A Skype-ra támad a Viber

A Viber egészen idáig egy csak mobilon elérhető VoIP telefonalkalmazás volt, valahol félúton az azonnali üzenetküldők és a Skype között. A verseny most viszont megváltozik, a Viber kitör az okostelefon korlátai közül, itt az asztali alkalmazás.

forrás: http://www.hwsw.hu/hirek/50228/viber-voip-windows-mac.html

 

Korábbi hírleveleink: http://www.fixconnect.hu/contact-us/newsletter/

FixConnect Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
További információk: +36 1 445 0800
info@fixconnect.hu
www.fixconnect.hu

Ezt a levelet a FixConnect Kft. online direct-marketing szoftverén keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben ön mégis kéretlenül kapta a levelet, választhatja a leiratkozás lehetőségét alább.

Honlapunk | info@fixconnect.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem |